Go Back
+ servings
Nyomtatás

Avokádós forró csoki/puding

Az avokádós forró csoki egy különleges és ízletes alternatíva a hagyományos forró csokoládénak, különösen azoknak, akik kerülik a tejtermékeket. Ez a ital az avokádó krémes textúráját és egészséges zsírjait kombinálja a gazdag kakaóval.
Mennyiség/űrtartalom 1.2 l

Alapanyagok

  • 250 g banán (2 db)
  • 60 g kesudió
  • 20 g datolya
  • 50 g avokádó (fél avokádó)
  • 5 g kakaópor
  • kókusztej a minimum és maximum jelzés közé

Így készítsd!

  1. Hámozd meg a banánt és az avokádót, majd a többi hozzávalóval együtt öntsd a Vegital növényi italkészítő tartályába.
  2. Indítsd el a Juice programot. Ha lejárt (kb. 3 perc), a Five Grain program következik.
  3. Az elkészült italt melegen és hidegen is fogyaszthatjuk. Ha a hűtőbe teszed, pár óra múlva egy isteni finom kakaós pudingot kanalazhatsz.