Quinoa gríz

A quinoából főzhető gríz remek alternatívája a hagyományos tejbegríznek. A quinoa kiváló fehérje- és rostforrás, és gluténmentes is, így ideális választás lehet azok számára, akik érzékenyek a gluténre. Az ízletes, enyhén diós jegyek és a quinoa jellegzetesen rágós állaga együtt egy különlegesen finom desszertet eredményeznek.
perc5 perc
perc20 perc
Összesen 25 perc
Mennyiség/űrtartalom: 1.8 l

Hozzávalók
 

Így készítsd!
 

  • A gríz hozzávalóit a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Cereal/Kása programot programot.
  • Ezt a desszertet nem szükséges szűrni. A program végeztével tálaljuk és meghinthetjük fahéjal, vagy kakaóporral.
Recept nyomtatása Pin Recipe

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek