Go Back
+ servings
Nyomtatás

Quinoa gríz

A quinoából főzhető gríz remek alternatívája a hagyományos tejbegríznek. A quinoa kiváló fehérje- és rostforrás, és gluténmentes is, így ideális választás lehet azok számára, akik érzékenyek a gluténre. Az ízletes, enyhén diós jegyek és a quinoa jellegzetesen rágós állaga együtt egy különlegesen finom desszertet eredményeznek.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 20 minutes
Összes idő 25 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 l

Alapanyagok

Így készítsd!

  1. A gríz hozzávalóit a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Cereal/Kása programot programot.
  2. Ezt a desszertet nem szükséges szűrni. A program végeztével tálaljuk és meghinthetjük fahéjal, vagy kakaóporral.