A kesudióból készült kenőkrém garantáltan elvarázsolja az ízlelőbimbókat. A kesudió krémes és selymes textúrájának köszönhetően kellemesen olvad a szájban, miközben gazdag, diós aromáival 
egészíti ki a pirítóst, vagy a mellé fogyasztott zöldségeket,  ropogtatnivalókat.
percElőkészítési idő 10 minutes minutes
percFőzési idő 10 minutes minutes
Összesen 20 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom:    2 fő
Hozzávalók
- 100 g kesudió (beáztatva 150 g)
 - 100 g "rizsjoghurt" vagy más semleges ízű növényi "joghurt"
 - 1 evőkanál sörélesztőpehely
 - 1 teáskanál fehérborecet
 - 1 teáskanál citromlé
 - 1 g só
 - 20 g kókuszolaj
 
Így készítsd!
- A kesudiót beáztatjuk forró vízbe 30 percre. Fél óra után leöntjük róla a vizet és a többi hozzávalóval együtt egy jó erős aprítógépbe tesszük.
 - Addig kell turmixolni, amíg igazán krémes lesz. Amikor elkészül, akkor kicsit folyósabb állagú, de hűtőben tartva olyan, mint egy vajkrém. Szépen kenhető.
 - A sajtos jellegét a sörélesztőpehely adja. Ha többet rakunk bele, akkor még jobban érződik.
 
								
															
								
								
