A mogyorós kakaó különleges, megnyugtató ital, amely ideális választás lehet hideg téli napokon, vagy egyszerűen csak a relaxálós pillanatokhoz. A kakaópor gazdag, krémes ízt kölcsönöz az italnak, míg a mogyoró egyedülálló élményt nyújt.
percElőkészítési idő 5 minutes minutes
percFőzési idő 25 minutes minutes
Összesen 30 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom: 0.9 l
Hozzávalók
- 100 g törökmogyoró
- 30 g eritrit
- 1 evőkanál kakaópor
- 1 késhegynyi vanília őrlemény
- 1 evőkanál Olajessimo vagy más növényi olaj
- 1 g só
- víz a maximum jelzésig
Így készítsd!
- Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
- Program: "soymilk", vagy "five grain"
- A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
- Ha nem csupán kakaót, hanem csokis italt szeretnénk készíteni, akkor a program lejárta és szűrés után, az italba turmixolhatunk magas kakaótartalmú csokoládét.