Mexikói ihletésű, élénk sárga színű desszert ital. 
Íze szinte nem is emlékeztet a  kukoricáéra, inkább egy édes, fahéjas, sűrű állagú finomságot kortyolhatunk.
Meglepően finom, érdemes kipróbálni.
percElőkészítési idő 10 minutes minutes
percFőzési idő 35 minutes minutes
Összesen 45 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom:    1.3 liter
Hozzávalók
- 250 g morzsolt kukorica friss, mélyhűtött, vagy konzerv
 - 30 g eritrit
 - 1 kiskanál fahéj
 - 250 ml rizs ital készülhet kókusztejjel is
 - 2 cm vanília rúd
 - víz a maximum jelzésig
 
Így készítsd!
- Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
 - Program: krémleves, cream soup, vagy kukorica ital, corn juice
 - A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
 - Tipp: Az ital készülhet kókusztejjel is. Ebben az esetben víz helyett is kókusztejet használjunk.
 
További információk
Kíváncsi vagy mivel főztük?  Kattints IDE!
								
															
								
								
