Az egyik legfinomabb gyümölcslé őszibarackkal, banánnal és almával.
Melegen levesként, hidegen frissítő üdítőként tudjátok fogyasztani.
percElőkészítési idő 5 minutes minutes
percFőzési idő 25 minutes minutes
Összesen 30 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1.3 l
Hozzávalók
- 300 g őszibarack
- 100 g alma
- 50 g eritrit
- 1 g só
- 100 g banán (utólag turmixoljuk a kész italhoz)
- víz a maximum jelzésig
Így készítsd!
- A gyümölcsöket megtisztítjuk és kis darabokra vágjuk.
- Az ital hozzávalóit a banán kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
- Először összeturmixoljuk a Nyers italok/ Fruit Juice programmal, majd elindítjuk a Krémleves/ Smooth soup funkciót.
- Ha lejárt a program hozzáturmixoljuk a banánt, aminek mennyisége ízlés szerint változtatható.
- Melegen is nagyon finom, de behűtve az igazi.