Egyszerű, hűsítő leves, ami igazán frissítő egy meleg nyári napon.
percElőkészítési idő 10 minutes minutes
percFőzési idő 5 minutes minutes
Összesen 15 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1.3 l
Hozzávalók
- 350 g kígyóuborka
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 szál újhagyma
- 2 szál kapor
- 0.5 teáskanál só
- 1 teáskanál ételízesítő
- 1 csipetnyi bors
- 1 db lime leve
- 500 ml növényi "joghurt"
- 300 ml víz
- 100 g kígyóuborka a tálaláshoz
Így készítsd!
- A zöldségeket megtisztítjuk és felkockázzuk, a kaprot apróra vágjuk.
- A hozzávalókat a 100 g kígyóuborka kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
- Elindítjuk a Juice programot.
- A program végeztével az uborkalevest egy zárható tálba öntjük és hozzáadjuk a félretett, felkockázott uborkát. Összekeverjük.
- Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízesítők és az alapanyagok jól összeérjenek.