Nyomtatás
Hideg tejmentes uborkaleves
Egyszerű, hűsítő leves, ami igazán frissítő egy meleg nyári napon.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 5 minutes
Összes idő 15 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l
-
350
g
kígyóuborka
-
3
gerezd
fokhagyma
-
2
szál
újhagyma
-
2
szál
kapor
-
0.5
teáskanál
só
-
1
teáskanál
ételízesítő
-
1
csipetnyi
bors
-
1
db
lime leve
-
500
ml
növényi "joghurt"
-
300
ml
víz
-
100
g
kígyóuborka
a tálaláshoz
-
A zöldségeket megtisztítjuk és felkockázzuk, a kaprot apróra vágjuk.
-
A hozzávalókat a 100 g kígyóuborka kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
-
Elindítjuk a Juice programot.
-
A program végeztével az uborkalevest egy zárható tálba öntjük és hozzáadjuk a félretett, felkockázott uborkát. Összekeverjük.
-
Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízesítők és az alapanyagok jól összeérjenek.