Előkészítés | 5 perc |
Program idő/főzés | 25 perc |
Mennyiség |
l
|
Hozzávalók
- 100 g kesudió
- 50 g törökmogyoró
- 1 teáskanál vanília esszencia
- 1 nagy csipet fekete só (kala namak)
- 25 g nádcukor
- 0,5 teáskanál fahéj
- 2 szem szegfűszeg
- víz a minimum jelzésig
- 3 dl whiskey (opcionális)
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Az összetevőket a whiskey kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és Száraz mag/Soymilk/Five grain programon készre főzzük.
- Ha elkészült leszűrjük, és összekeverjük a whiskey-vel. Körülbebül 1 nap után érnek benne össze igazán az ízek. Behűtve nagyon finom.
Megjegyzés
M. Pál receptje-téli receptverseny