Birsalma krémleves
Recept nyomtatása
Birsalma krémleves
A birsalma egy vitaminban gazdag, páratlan őszi gyümölcs. Édes-savanyú ízvilágával igazán aromás krémleves főzhető belőle.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 25 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 25 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A gyümölcsöt meghámozzuk és kis kockákra vágjuk.
  2. Az összetevőket a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  3. A hozzávalókat összeturmixoljuk a Blend, vagy a Juice funkcióval, majd elindítjuk a Smooth Soup/Krémleves programot.
  4. A leves melegen és hidegen fogyasztva és egyaránt ízletes. Hűlés közben tovább sűrűsödik, másnap mártásként is használható.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek