Birsalma krémleves

A birsalma egy vitaminban gazdag, páratlan őszi gyümölcs. Édes-savanyú ízvilágával igazán aromás krémleves főzhető belőle.
perc10 minutes
perc25 minutes
Összesen 35 minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1.3 l

Hozzávalók
 

  • 500 g birsalma (magház nélkül)
  • 150 g eritrit (az édesítő mennyiségét a gyümölcs savanyúsága is befyolásolja)
  • 15 g vaníliás eritrit vagy vaníliás cukor
  • 1 mokkáskanál fahéj
  • 1 csipetnyi szegfűszeg
  • 1 csipetnyi
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!
 

  • A gyümölcsöt meghámozzuk és kis kockákra vágjuk.
  • Az összetevőket a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  • A hozzávalókat összeturmixoljuk a Blend, vagy a Juice funkcióval, majd elindítjuk a Smooth Soup/Krémleves programot.
  • A leves melegen és hidegen fogyasztva és egyaránt ízletes. Hűlés közben tovább sűrűsödik, másnap mártásként is használható.
Recept nyomtatása Pin Recipe

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek