Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 20 perc |
Mennyiség |
l
|
Hozzávalók
- 4 gerezd fokhagyma
- 150 g vöröshagyma
- 400 g sárgarépa apróra vágva
- 1 db leveskocka
- 1,5 teáskanál füstölt paprika
- 1 evőkanál élesztőpehely
- 1 csipetnyi őrölt bors ízlés szerint
- 1 csipetnyi só ízlés szerint
- 25 g kesudió
- 0,5 dl citromlé (facsarásnyi)
- víz a maximum jelzésig
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A répát és vöröshagymát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítőbe rakjuk és a maximum jelzésig felöntjük vízzel.
- Elindítjuk a Smooth Soup/Krémleves programot.
- A kész levest tálalhatjuk pirított magvakkal, izgalmas levesbetéttel.
Megjegyzés
Sz. Éva receptje- téli receptverseny