Előkészítés | 5 perc |
Program idő/főzés | 15 perc |
Pihentetés | 25 óra fermentálás |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
Fermentált köles
- 550 g főtt köles
- 1 dl növényi tejhelyettesítő
- 0,5 mokkáskanál nádcukor
- 1/3 db krémsajt baktérium kultúra
- 1/3 db gyúrtsajt baktérium kultúra
Hozzávalók
Fermentált köles
|
Elkészítés
- A kölest jól átmossuk, majd háromszoros mennyiségű vízben, pici sóval megfőzzük 15-20 perc alatt. Ha Smart Chefben készítjük, Cooking programon 15 perc.
- Megvárjuk míg a köles langyosra hűl és a fermentáló tartályába adagoljuk.
- Szobahőmérsékletű növényi italban elkeverjük a baktériumkultúrákat és a köleshez öntjük.
- Kimchi programon 25 órát erjesztjük. Nyomjuk be a Cooling funkciót is.