Rózsás forró csoki
Recept nyomtatása
Rózsás forró csoki
Ki gondolná, hogy a rózsát nem csak nézni és szagolni kellemes, hanem elfogyasztva igazi gasztronómiai csoda. Egy finom, sűrű, krémes forró csokit gazdagítottunk rózsaszirommal,
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 25 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Alap ital
A kész italhoz keverjük
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 25 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Alap ital
A kész italhoz keverjük
Elkészítés
  1. Az alap ital hozzávalóit a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  2. Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk".
  3. A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  4. A még meleg italhoz adjuk a mézet és beleszórjuk a rózsaszirmokat. Kb. 10 percig állni hagyjuk, majd újra leszűrjük.
  5. Ha valaki nem szereti a rózsa ízét, természetesen elhagyható. Anélkül is nagyon ízletes, krémes csoki italt kortyolhatunk.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek