Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 25 perc |
Mennyiség |
l
|
Hozzávalók
- 400 g cékla (nagyobb méretű)
- 250 g alma (2 db közepes)
- 150 g krumpli (1 db közepes)
- 1 db vöröshagyma (közepes méretű)
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 dl növényi "tejszínpótló"
- 1 kiskanál himalája só
- 1 késhegynyi őrölt feketebors
- 2 evőkanál olívaolaj
- zöldségleves alaplé a maximum jelzésig
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A céklát, az almát és a krumplit pucoljuk meg és vágjuk apró kockákra.
- Tegyünk minden hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába és öntsük fel az alaplével.
- Helyezzük rá a gépfejet a tartályra és indítsuk el a Smooth/Cream Soup/Krémleves programot.
- A kész levest növényi tejszínhelyettesítővel díszíthetjük.
- Tippek: • Remekül illik hozzá a pirított tökmag, vagy a tökmagolaj. • A céklát meg is párolhatjuk előtte, akkor más ízvilágot kapunk.