Egy finom krém, ami bármilyen süteményben, vagy tortában megállja a helyét.
percElőkészítési idő 5 minutes minutes
percFőzési idő 15 minutes minutes
Összesen 20 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1 adag
Hozzávalók
- 360 ml kókusztej
- 80 g tojássárgája 4 db
- 0,5 db vaníliarúd
- 58 g eritrit vagy cukor
- 36 g kukoricakeményítő
- 30 g kókuszzsír vagy vaj
Így készítsd!
- Öntsük egy fazékba a kókusztejet, keverjük el benne az eritritet. Adjuk hozzá a tojássárgát és a vaníliarúd kikapart belsejét.
- Tegyük hozzá a keményítőt majd habverővel dolgozzuk teljesen simára.
- Kis lángon, állandóan kevergetve főzzünk egy sűrű krémet.
- Húzzuk le a tűzről, de kavarjuk még egy-két percig, majd adjuk hozzá a kókuszzsírt.
- Ezt a krémet felhasználhatjuk tortákhoz és töltelékként péksüteményekbe.
További információk
S. bettina receptje