Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 35 perc |
Mennyiség |
l
|
Hozzávalók
- 400 g hokkaidó tök vagy sütőtök
- 100 g sárgarépa
- 200 ml narancslé frissen facsarva
- 600 ml zöldség alaplé
- 200 ml növényi "tejszín"
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 mokkáskanál konjak liszt
- szeletelt mandula
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A Hokkaido tököt alaposan megmossuk, nem kell meghámozni. Félbevágjuk, kimagozzuk és kisebb kockákra vágjuk.
- A répát meghámozzuk, karikákra vágjuk. Az összes hozzávalót a Vegital készülékbe rakjuk, a maximum jelzésig felöntjük a zöldség levessel.
- Elindítjuk a vegyes ital/ krémleves programot.
Megjegyzés
Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)