A hokkaido tök azért szerencsés választás, mert nem macerás, nem kell meghámozni és nagyon sokoldalú. (Akár édesen,sósan,krémnek is felhasználható.) Egy ünnepi asztalra is remek választás.
Prep Time 10 percperc
Cook Time 35 percperc
Total Time 45 percperc
Servings 1.3l
Ingredients
400ghokkaidó tökvagy sütőtök
100gsárgarépa
200mlnarancsléfrissen facsarva
600mlzöldség alaplé
200mlnövényi "tejszín"
sóízlés szerint
borsízlés szerint
1mokkáskanálkonjak liszt
szeletelt mandula
Instructions
A Hokkaido tököt alaposan megmossuk, nem kell meghámozni. Félbevágjuk, kimagozzuk és kisebb kockákra vágjuk.
A répát meghámozzuk, karikákra vágjuk. Az összes hozzávalót a Vegital készülékbe rakjuk, a maximum jelzésig felöntjük a zöldség levessel.
Elindítjuk a vegyes ital/ krémleves programot.
Ha készen van tetszőlegesen ízesítjük,szeletelt mandulával,petrezselyemlevéllel díszítve tálaljuk. Jó étvágyat!