Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 35 perc |
Pihentetés | 1-2 óra |
Mennyiség |
l
|
Hozzávalók
Krém
- 160 g köles
- 36 g kókuszreszelék
- 1 evőkanál kókuszolaj
- 1 evőkanál négyszeres édesítő
- 2 evőkanál citromlé (frissen facsart)
- víz a maximum jelzésig
Utólag adjuk a krémhez
- 1 evőkanál juharszirup
- 1,5 evőkanál agar-agar
Száraz hozzávalók
- 340 g darált keksz
- 125 g növényi margarin (olvasztva)
Hozzávalók
Krém
Utólag adjuk a krémhez
Száraz hozzávalók
|
Elkészítés
- A darált kekszet (érdemes édesített kekszet használni) és a vajat elkeverjük és egy tortaformába aljába nyomkodjuk.
- A Vegital növényi italkészítőbe tesszük a kölest, kókuszreszeléket, 1 evőkanál kókuszolajat, 2 evőkanál citromlevet és az 1 evőkanál cukorhelyettesítőt, majd felöntjük vízzel a maximum jelzésig.
- Elindítunk egy soymilk programot. Amikor a program végzett, egy elég sűrű masszát kapunk, amihez hozzáadunk 1.5 evőkanál agar-agart és 1 evőkanál juharszirupot. Elindítotjuk a Juice programot.
- Amikor végzett a gép, levesszük a tetejét és a masszába belekavarunk apróra vágott sárgabarackot és jól összedolgozzuk.
Megjegyzés
G. B. Beáta receptje-nyári receptverseny helyezett