Bab ital
Recept nyomtatása
Bab ital
Egy finom, habosítható tejhelyettesítő, ami tökéletesen használható főzéshez és vegán "vajat" is készíthetünk belőle.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 35 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 35 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A babot előző este beáztatjuk.
  2. Másnap a "tej" főzése előtt a babot felforraljuk és leöntjük róla a vizet. Így kevésbé puffaszt a babtej.
  3. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  4. Program: "five grain", Baby gép esetében "smooth soup".
  5. A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
Megjegyzés

R. Virág receptje

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek