Erdei gyümölcs krémleves

Ízletes erdei gyümölcs krémleves amely tavaszt és a nyarat idézi. Készíthető fagyasztott gyümölcsből is, de nyáron frissebbnél frissebb gyümölcsöket tudunk vásárolni, vagy akár saját kertünkben termeszteni hozzá.
perc5 minutes
perc35 minutes
Összesen 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1.3 liter

Hozzávalók
 

  • 400 g erdei gyümölcs eper, málna, áfonya, szeder...
  • 100 g eritrit ízlés szerint
  • 2 cm vaníliarúd
  • víz a maximum jelzésig
  • 5 g konjak liszt utólag keverjük a kész leveshez sűrítésnek

Így készítsd!
 

  • A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Smooth Soup programot.
  • A kész levest le lehet szűrni, ha valaki nem szereti a magokat.
  • Sűríteni utólag tudjuk, ha a langyos levesbe turmixolunk egy kis konjak lisztet a Blend vagy Fruit Juice programmal.
  • TIPP: adhatunk hozzá növényi "tejszínt" is, úgy még krémesebb lesz.
Recept nyomtatása Pin Recipe

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek