Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Pihentetés | 8 óra |
Mennyiség |
liter
|
Hozzávalók
"Tejszín alap"
- 50 g kesudió 1 AP
- 50 g kókuszzsír
- só ízlés szerint/csipetnyi
- 1 kiskanál négyszeres édesítő ízlés szerint/ 2 csipet
- víz a minimum jelzésig
"Majonéz"
- 1 teáskanál dijoni mustár
- őrölt bors ízlés szerint
- szerecsendió ízlés szerint
- édesítő
- 1 teáskanál konjac liszt lapos teáskanál
Krumplisaláta
- 1 kg krumpli héjában főzve, szeletelve
- 3-4 db lila hagyma vékony szeletekre vágva
- 10 db főtt tojás szeletekre vágva
Hozzávalók
"Tejszín alap"
"Majonéz"
Krumplisaláta
|
Elkészítés
- A "tejszín hozzávalóit a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és Porridge/Kása/Baby food programon elkészítjük.
- A leszűrt "tejszín alaphoz turmixoljuk Juice funkcióval a "majonéz" összetevőit.
- A krumplit héjában megfőzzük felszeleteljük, és a lila hagymát és főtt tojást is előkészítjük.
- Tipp: ha valaki szereti, tehet bele savanyú uborkát is.
Megjegyzés
P.M. Anett receptje
Te is szeretnél ilyen finom kesumajonézt készíteni? Kattints IDE!