Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
liter
|
Hozzávalók
- 300 g sütőtök
- 100 g burgonya
- 0,5 fej vöröshagyma
- 1 teáskanál ételízesítő
- só ízlés szerint
- szerecsendió ízlés szerint
- fehérbors ízlés szerint
- 1 evőkanál olívaolaj
- víz a maximum jelzésig
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Az előkészített, feldarabolt hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük
- Elindítjuk a Smooth Soup/krémleves programot.
- A kész levest meglocsoltuk tökmag olajjal és tökmagot, napraforgómagot, fenyőmagot pirítottunk hozzá.
- Nagyon finom az íze lágy, krémes
Megjegyzés
K. Ágota receptje