Az őszi időszak egyik közkedvelt alapanyaga a sütőtök. Sokféleképpen lehet felhasználni, megsüthetjük önmagában, de készülhet belőle leves, ital vagy akár desszert is.
Ebben a receptben krémlevest készítettünk belőle.
Prep Time 10 minutesminutes
Cook Time 30 minutesminutes
Total Time 40 minutesminutes
Servings 1.8liter
Ingredients
300gsütőtök
100gburgonya
0,5fejvöröshagyma
1teáskanálételízesítő
sóízlés szerint
szerecsendióízlés szerint
fehérborsízlés szerint
1evőkanálolívaolaj
víza maximum jelzésig
Instructions
Az előkészített, feldarabolt hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük
Elindítjuk a Smooth Soup/krémleves programot.
A kész levest meglocsoltuk tökmag olajjal és tökmagot, napraforgómagot, fenyőmagot pirítottunk hozzá.