Az őszi időszak egyik közkedvelt alapanyaga a sütőtök. Sokféleképpen lehet felhasználni, megsüthetjük önmagában, de készülhet belőle leves, ital vagy akár desszert is.
Ebben a receptben krémlevest készítettünk belőle.
Elkészítési idő10minutes
Főzési idő30minutes
Összes idő40minutes
Mennyiség/űrtartalom1.8liter
Alapanyagok
300gsütőtök
100gburgonya
0,5fejvöröshagyma
1teáskanálételízesítő
sóízlés szerint
szerecsendióízlés szerint
fehérborsízlés szerint
1evőkanálolívaolaj
víza maximum jelzésig
Így készítsd!
Az előkészített, feldarabolt hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük
Elindítjuk a Smooth Soup/krémleves programot.
A kész levest meglocsoltuk tökmag olajjal és tökmagot, napraforgómagot, fenyőmagot pirítottunk hozzá.