Málnás joghurtfagyi

A friss málna és "joghurt" ellenállhatatlan kombinációja. Friss, hűsítő, igazán gyümölcsös.
perc5 minutes
perc10 minutes
Összesen 15 minutes
Mennyiség/űrtartalom: 4

Hozzávalók
 

  • 400 g málna
  • 4 dl kókuszjoghurt
  • 30 g Gál glicin vagy eritrit
  • 3-4 csepp citromlé

Így készítsd!
 

  • A megtisztított málnát a joghurtot és a glicint,pár csepp citromlével, a Vegital növényi italkészítő „Nyers magtejek”/Juice programjával krémes állagúra turmixoljuk.
  • Műanyag dobozba rakjuk, majd a fagyasztóba. 1 óra múlva botmixerrel turmixoljuk ,3-4 szer megismételjük, hogy a jégkristályok jól összetörjenek, és kellemes, krémes állagú fagyit kapjunk.
  • Fontos, hogy a fogyasztás előtt kb. 20 perccel vegyük ki a mélyhűtőből, ne legyen annyira megfagyva.

További információk

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)
Recept nyomtatása Pin Recipe

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek