Zöldséges karfiol krémleves
Recept nyomtatása
Zöldséges karfiol krémleves
Finom, laktató egészséges zöldséges leves. Annyira tápláló, hogy szinte főételnek is megállja a helyét. Reszelt sajttal, frissen őrölt borssal és pirítóssal is mennyei.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Tálaláshoz
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Tálaláshoz
Elkészítés
  1. A zöldségeket megpucoljuk, kisebb darabokra (kb. 1 cm) vágjuk a karfiolt apró rózsáira szedjük, megmossuk.
  2. A hagymát megtisztítjuk karikára vágjuk.
  3. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítőbe rakjuk, felöntjük a csirkealaplével, a "kesudiótejjel", hozzáadjuk a ToTu krém extrát és annyi vizet adunk hozzá, hogy a maximum jelzésig érjen.
  4. Fűszerezzük ízlés szerint és elindítjuk a vegyes ital/ krémleves programot.
  5. Karfiol rózsával, petrezselyemlevéllel, ToTu krémmel gazdagítva tálaljuk.
Megjegyzés

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek