Finom, laktató egészséges zöldséges leves. Annyira tápláló, hogy szinte főételnek is megállja a helyét. Reszelt sajttal, frissen őrölt borssal és pirítóssal is mennyei.
Prep Time 10 percperc
Cook Time 30 percperc
Total Time 40 percperc
Servings 1.3liter
Ingredients
300gkarfiol
1dbsárgarépaközepes méretű
1dbfehér répaközepes méretű
1szeletzellergumóvékony szelet
1szálújhagyma
1gerezdfokhagyma
1evőkanálkacsazsír
sóízlés szerint
borsízlés szerint
2dlcsirkehúsalaplé
2dlkesudió ital
100gToTu krém exra
víza maximum jelzésig
Tálaláshoz
bio citrom levepár csepp
só
bors
2evőkanálToTu krém exra
karfiol rózsapár darab
petrezselyemlevél
Instructions
A zöldségeket megpucoljuk, kisebb darabokra (kb. 1 cm) vágjuk a karfiolt apró rózsáira szedjük, megmossuk.
A hagymát megtisztítjuk karikára vágjuk.
Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítőbe rakjuk, felöntjük a csirkealaplével, a "kesudiótejjel", hozzáadjuk a ToTu krém extrát és annyi vizet adunk hozzá, hogy a maximum jelzésig érjen.
Fűszerezzük ízlés szerint és elindítjuk a vegyes ital/ krémleves programot.