Finom, laktató egészséges zöldséges leves. Annyira tápláló, hogy szinte főételnek is megállja a helyét. Reszelt sajttal, frissen őrölt borssal és pirítóssal is mennyei.
Elkészítési idő10minutes
Főzési idő30minutes
Összes idő40minutes
Mennyiség/űrtartalom1.3liter
Alapanyagok
300gkarfiol
1dbsárgarépaközepes méretű
1dbfehér répaközepes méretű
1szeletzellergumóvékony szelet
1szálújhagyma
1gerezdfokhagyma
1evőkanálkacsazsír
sóízlés szerint
borsízlés szerint
2dlcsirkehúsalaplé
2dlkesudió ital
100gToTu krém exra
víza maximum jelzésig
Tálaláshoz
bio citrom levepár csepp
só
bors
2evőkanálToTu krém exra
karfiol rózsapár darab
petrezselyemlevél
Így készítsd!
A zöldségeket megpucoljuk, kisebb darabokra (kb. 1 cm) vágjuk a karfiolt apró rózsáira szedjük, megmossuk.
A hagymát megtisztítjuk karikára vágjuk.
Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítőbe rakjuk, felöntjük a csirkealaplével, a "kesudiótejjel", hozzáadjuk a ToTu krém extrát és annyi vizet adunk hozzá, hogy a maximum jelzésig érjen.
Fűszerezzük ízlés szerint és elindítjuk a vegyes ital/ krémleves programot.