Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
liter
|
Hozzávalók
- 300 g paradicsom fekete, sárga, piros
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 szál friss bazsalikom
- 0,5 liter zöldség alaplé
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 teáskanál 7x NoCarb Eritrit-Stevia Édesítő
- 100 g totu krém extra
- 2 evőkanál Paleolaj vagy extra szűz olívaolaj
- reszelt Grana Padano sajt ízlés szerint
Hozzávalók
|
Elkészítés
- Egy fazékban vizet forralunk.
- A paradicsom héját kereszt alakban bemetsszük. A forrásban lévő vízbe dobjuk a paradicsomokat 2 percre.
- Ezután lecsepegtetjük, és meghámozzuk, és kockára vágjuk.
- A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, majd apró kockára vágjuk.
- Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítőbe rakjuk, maximum jelzésig felöntjük vízzel
- Elindítjuk a vegyes ital/krémleves programot.
Megjegyzés
Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)