Finom, frissítő ananászleves ami télen és nyáron is megállja a helyét.
percElőkészítési idő 10 minutes minutes
percFőzési idő 30 minutes minutes
Összesen 40 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1.8 liter
Hozzávalók
- 350 g ananász 1 közepes ananász
- 4 evőkanál eritrit
- 2 teáskanál Gál glicin
- 2 csomag No Carb vaníliás pudingpor
- 1 teáskanál fahéj
- friss citromlé pár csepp
- 100 g totu krém extra
- kókusztej a maximum jelzésig
Így készítsd!
- Az ananászt meghámozzuk, kivágjuk a kemény torzsáját, kis kockákra vágjuk,
- Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk, felöntjük a maximum jelzésig kókusztejjel.
- Juice funkcióval ledaráljuk.
- Majd a Smooth Soup programmal készre főzzük.
- Az elkészített krémlevest mandulaszelettel megszórva kínáljuk, ha szükséges tovább ízesítjük.
További információk
Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)