Egy finom leves, amit gyorsan el tudunk készíteni, átmelegít a hideg napokon, és ünnepi levesnek sem utolsó.
A sütőtök és édesburgonya egész évben elérhető és magas vitamin tartalommal rendelkeznek.
percElőkészítési idő 10 minutes minutes
percFőzési idő 30 minutes minutes
Összesen 40 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1.8 liter
Hozzávalók
- 300 g sütőtök
- 200 g batáta
- 1 kisebb vöröshagyma aprítva
- 1 evőkanál Paleolaj
- 1 evőkanál eritrit
- 1 teáskanál só
- bors ízlés szerint
- 100 g totu krém extra
- húsleves alaplé vagy zöldséglé a maximum jelzésig
- 3 evőkanál narancslé
Így készítsd!
- A batátát és a sütőtököt megtisztítjuk, kis kockára vágjuk.
- A hagymát apróra aprítjuk, majd az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk.
- Felöntjük a minimum jelzésig a húsleves alaplével.
- Elindítjuk a Smooth Soup programot.
- Az elkészített krémlevest narancslével ízesítjük. ToTu krém extrával díszítve tálaljuk.
További információk
Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)