Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
liter
|
Hozzávalók
- 400 g káposzta édes
- 200 g fehér batáta
- 200 g totu krém extra paleo "tejföl"
- 1 teáskanál konjac liszt
- 1 kávéskanál őrölt kömény
- kapor ízlés szerint, apróra vágva
- borjú húsleves alaplé vagy zöldséglé maximum jelzésig
- 0,5 szál póréhagyma
- 2 evőkanál Paleolaj
- só ízlés szerint
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A káposzta torzsáját kivágjuk, majd a káposztát vékony csíkokra felszabdaljuk.
- A batátát megtisztítjuk kb. 2 cm kockára vágjuk.
- Az összes hozzávalót (a konjac liszt kivételével) a Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk, felöntjük a húslevessel a maximum jelzésig
- Juice programmal turmixoljuk, majd Cream soup programon megfőzzük a levest.
- A konjac lisztet a program végén adjuk hozzá. Egy merőkanálnyi levessel csomómentessé keverjük és hozzáadjuk a krémleveshez.
Megjegyzés
Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)