Kapros-tejfölös káposztakrémleves
Recept nyomtatása
Kapros-tejfölös káposztakrémleves
Egy laktató káposztakrémleves. Ha szereted a káposztát, ez a leves biztosan elvarázsol majd.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A káposzta torzsáját kivágjuk, majd a káposztát vékony csíkokra felszabdaljuk.
  2. A batátát megtisztítjuk kb. 2 cm kockára vágjuk.
  3. Az összes hozzávalót (a konjac liszt kivételével) a Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk, felöntjük a húslevessel a maximum jelzésig
  4. Juice programmal turmixoljuk, majd Cream soup programon megfőzzük a levest.
  5. A konjac lisztet a program végén adjuk hozzá. Egy merőkanálnyi levessel csomómentessé keverjük és hozzáadjuk a krémleveshez.
Megjegyzés

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek