Az aranylen nagyon erős sűrítő hatással bír, karakteres ízhatása miatt leginkább kiegészítőként, sűrítőként használjuk.
A kókusz lágyít kicsit az ízén, de leginkább gyümölccsel kiegészítve ízletes.
percElőkészítési idő 10 minutes minutes
percFőzési idő 30 minutes minutes
Összesen 40 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1.8 liter
Hozzávalók
- 140 g kókuszreszelék 4 AP
- 50 g aranylenmag 1 AP
- 1 evőkanál eritrit
- 1 teáskanál Gál glicin
- 2 evőkanál Paleolaj vagy kókuszzsír
- 0,5 kávéskanál só
- víz a maximum jelzésig
Így készítsd!
- Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk és elindítjuk a Five grain programot.
- Ha készen van, leszűrjük. Nagyon finom natúr italként, de megbolondíthatjuk egy kis gyümölccsel is Juice programmal.(kivi,mangó,eper,málna,datolyaszilva (zöldség/gyümölcs )
- Ha túl sűrűnek találjuk, akkor legközelebb csak 1/2 mérőpohár aranylent adjunk hozzá.
További információk
Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)