Go Back
+ servings
Print

Kókuszos aranylen ital

Az aranylen nagyon erős sűrítő hatással bír, karakteres ízhatása miatt leginkább kiegészítőként, sűrítőként használjuk. A kókusz lágyít kicsit az ízén, de leginkább gyümölccsel kiegészítve ízletes.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Servings 1.8 liter

Ingredients

  • 140 g kókuszreszelék 4 AP
  • 50 g aranylenmag 1 AP
  • 1 evőkanál eritrit
  • 1 teáskanál Gál glicin
  • 2 evőkanál Paleolaj vagy kókuszzsír
  • 0,5 kávéskanál
  • víz a maximum jelzésig

Instructions

  • Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk és elindítjuk a Five grain programot.
  • Ha készen van, leszűrjük. Nagyon finom natúr italként, de megbolondíthatjuk egy kis gyümölccsel is Juice programmal.(kivi,mangó,eper,málna,datolyaszilva (zöldség/gyümölcs )
  • Ha túl sűrűnek találjuk, akkor legközelebb csak 1/2 mérőpohár aranylent adjunk hozzá.

Notes

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)