Paszternákos karfiol püré

Paszternákos karfiol püré

Tökéletes helyettesítője a hagyományos krumplipürének. Igazán feldobja a menüt, egy kis különlegesség az asztalra. Érdemes kipróbálni.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 liter

Alapanyagok

  • 300 g karfiol kisebb fej
  • 200 g paszternák 2 db közepes tisztítva
  • ízlés szerint
  • 40-50 g ghee vagy kókuszzsír
  • 100 g totu krém
  • víz a minimum jelzésig
  • 1 teáskanál konjac liszt sűrítéshez, opcionális

Így készítsd!

  1. A karfiolt kisebb rózsákra szedjük, a pasztinákot tisztítás után kisebb darabokra aprítjuk.
  2. A Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk, sóval ízesítjük és felöntjük a minimum jelzésig.
  3. Először Juice funkcióval összedaráltatjuk, majd elindítjuk a Smooth soup programot.
  4. Ha babának is készítjük kiveszünk a püréből és a többit ízesítjük. .
  5. Ízesítjük sóval, hozzáadjuk a ToTu krémet és összeforgatjuk . Ha túl híg lenne, adunk hozzá 1 teáskanál konjac lisztet csomómentesre keverjük.
  6. Sült csirkecombot készítettünk mellé.

Jegyzetek

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)

Te is szeretnél ilyen finom pürét főzni? Kattints IDE!

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek