Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
liter
|
Hozzávalók
- 300 g karfiol kisebb fej
- 200 g paszternák 2 db közepes tisztítva
- só ízlés szerint
- 40-50 g ghee vagy kókuszzsír
- 100 g totu krém
- víz a minimum jelzésig
- 1 teáskanál konjac liszt sűrítéshez, opcionális
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A karfiolt kisebb rózsákra szedjük, a pasztinákot tisztítás után kisebb darabokra aprítjuk.
- A Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk, sóval ízesítjük és felöntjük a minimum jelzésig.
- Először Juice funkcióval összedaráltatjuk, majd elindítjuk a Smooth soup programot.
- Ha babának is készítjük kiveszünk a püréből és a többit ízesítjük. .
- Ízesítjük sóval, hozzáadjuk a ToTu krémet és összeforgatjuk . Ha túl híg lenne, adunk hozzá 1 teáskanál konjac lisztet csomómentesre keverjük.
- Sült csirkecombot készítettünk mellé.
Megjegyzés
Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)
Te is szeretnél ilyen finom pürét főzni? Kattints IDE!