Nyomtatás
Paszternákos karfiol püré
Tökéletes helyettesítője a hagyományos krumplipürének. Igazán feldobja a menüt, egy kis különlegesség az asztalra. Érdemes kipróbálni.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 liter
-
300
g
karfiol
kisebb fej
-
200
g
paszternák
2 db közepes tisztítva
-
só
ízlés szerint
-
40-50
g
ghee
vagy kókuszzsír
-
100
g
totu krém
-
víz
a minimum jelzésig
-
1
teáskanál
konjac liszt
sűrítéshez, opcionális
-
A karfiolt kisebb rózsákra szedjük, a pasztinákot tisztítás után kisebb darabokra aprítjuk.
-
A Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk, sóval ízesítjük és felöntjük a minimum jelzésig.
-
Először Juice funkcióval összedaráltatjuk, majd elindítjuk a Smooth soup programot.
-
Ha babának is készítjük kiveszünk a püréből és a többit ízesítjük. .
-
Ízesítjük sóval, hozzáadjuk a ToTu krémet és összeforgatjuk . Ha túl híg lenne, adunk hozzá 1 teáskanál konjac lisztet csomómentesre keverjük.
-
Sült csirkecombot készítettünk mellé.
Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)
Te is szeretnél ilyen finom pürét főzni? Kattints IDE!