A rebarbarás eperleves egy különleges és frissítő étel, amelyben az édes eper ízét a savanykás rebarbara egészíti ki. Ez a párosítás egyedülálló ízélményt nyújt, amely tökéletes választás egy forró nyári napon. A leves könnyed és frissítő, ideális előételként vagy desszertként is.
Előkészítés | 15 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
l
|
Hozzávalók
- 300 g eper
- 100 g rebarbara (hámozva)
- 50 g cukor/eritrit
- 8 g vaníliás cukor
- 1 csipetnyi só
- 1,5 dl kesudió "tejszín"
- víz a maximum jelzésig
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
- Elindítjuk a Cream Soup/Smooth Soup programot.
- Az elkészült levest melegen és hidegen is fogyaszthatjuk.