Pekándió ital
Recept nyomtatása
A pekándió egy ízletes és rendkívül tápláló mag, az olajos magvak összes jótékony tulajdonságait egyesíti magában. Különleges tejhelyettesítőt készítettünk belőle.
Mennyiség Előkészítés
1,8 l 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Mennyiség Előkészítés
1,8 l 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Pekándió ital
Recept nyomtatása
A pekándió egy ízletes és rendkívül tápláló mag, az olajos magvak összes jótékony tulajdonságait egyesíti magában. Különleges tejhelyettesítőt készítettünk belőle.
Mennyiség Előkészítés
1,8 l 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Mennyiség Előkészítés
1,8 l 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Hozzávalók
Mennyiség: l
Elkészítés
  1. Az összes hozzávalót Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  2. Program: “száraz mag”, “áztatott mag”, “gabonatej”, “soymilk”, “five grain”
  3. A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  4. A dióital variációkból megmaradt szárazanyag kiválóan alkalmas sütemények készítésére, de akár sütemény töltelékként is funkcionálhatnak. Lehet belőlük muffin, tortalap, vagy kevert sütemény is.
Megjegyzés

S. Anita receptje

Te is szeretnél ilyen finom tejpótlót főzni? Kattints IDE!