Panna cotta karamellás kukoricával
Recept nyomtatása
A panna cotta klasszikus olasz desszert különlegesség, amit most ízletes karamellizált pattogatott kukoricával tálaltunk.
Mennyiség Előkészítés
1,8 l 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Mennyiség Előkészítés
1,8 l 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Panna cotta karamellás kukoricával
Recept nyomtatása
A panna cotta klasszikus olasz desszert különlegesség, amit most ízletes karamellizált pattogatott kukoricával tálaltunk.
Mennyiség Előkészítés
1,8 l 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Mennyiség Előkészítés
1,8 l 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Hozzávalók
Kukorica ital
Panna cotta
Karamellizált kukorica
Mennyiség: l
Elkészítés
  1. A kukorica ital hozzávalóit a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Corn juice programot.
  2. Amikor kész, a növényi italhoz habverővel hozzákeverjük a másik 3 hozzávalót, a nádcukrot, agar-agart és eritritet.
  3. poharakba adagoljuk és dermedésig hűtőbe tesszük 1-2 órára.
  4. A kukoricát kipattogtatjuk.
  5. A nádcukrot takarék lángon fel kell olvasztani. Amikor szép aranybarna, félrehúzzuk és hozzakeverjük a tejmentes margarint vagy vajat. A karamell öntettel locsoljuk meg a tetszőleges mennyiségű kipattogott kukorica szemeket.
  6. A megdermedt panna cottát karamelizállt pattogatott kukoricával tálaljuk.
Megjegyzés

Cs. Anita receptje-Nyári receptverseny helyezett