Mentás feketeribizli-meggy leves
Recept nyomtatása
Mentás feketeribizli-meggy leves
Könnyű nyári gyümölcsleves, ami hidegen fogyasztva igen üdítő.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 10 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Juice program után kerül bele
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 10 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Juice program után kerül bele
Elkészítés
  1. Készítettünk egy "alaplevet": 3 dl vizet 5-10 percig forralunk fűszerekkel (szegfűszeg, fahéj, szegfűbors), citromkarikával, eritrittel és ezt a forró levet öntjük a Vegital növényi italkészítőbe a gyümölcsökre, valamint teszünk hozzá 2 dl "kesutejet", fél citrom levét.
  2. A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítőbe tesszük, majd elindítjuk a JUICE programot. A program lejárta után hozzá keverjük a kókusztejszínt,a konjak lisztet és a mentaleveleket a Blend funcióval.
  3. A kész levest néhány órára hűtőbe tesszük. Isteni frissítő,savanykás, nyári ízek. Bármilyen idény gyümölccsel (pl.:barack), bogyóssal működik.
Megjegyzés

K. Babi receptje

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek