Málnás joghurtfagyi
Recept nyomtatása
A friss málna és “joghurt” ellenállhatatlan kombinációja. Friss, hűsítő, igazán gyümölcsös.
Mennyiség Előkészítés
4 5 perc
Program idő/főzés
10 perc
Mennyiség Előkészítés
4 5 perc
Program idő/főzés
10 perc
Málnás joghurtfagyi
Recept nyomtatása
A friss málna és “joghurt” ellenállhatatlan kombinációja. Friss, hűsítő, igazán gyümölcsös.
Mennyiség Előkészítés
4 5 perc
Program idő/főzés
10 perc
Mennyiség Előkészítés
4 5 perc
Program idő/főzés
10 perc
Hozzávalók
Mennyiség:
Elkészítés
  1. A megtisztított málnát a joghurtot és a glicint,pár csepp citromlével, a Vegital növényi italkészítő „Nyers magtejek”/Juice programjával krémes állagúra turmixoljuk.
  2. Műanyag dobozba rakjuk, majd a fagyasztóba. 1 óra múlva botmixerrel turmixoljuk ,3-4 szer megismételjük, hogy a jégkristályok jól összetörjenek, és kellemes, krémes állagú fagyit kapjunk.
  3. Fontos, hogy a fogyasztás előtt kb. 20 perccel vegyük ki a mélyhűtőből, ne legyen annyira megfagyva.
Megjegyzés

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)