Krémkása rizsből
Recept nyomtatása
Ha szereted a kását, de esetleg már ráuntál a zabból készült változatra, szeretettel ajánljuk figyelmedebe ezt a krémes, rizsből készült variációt.
Mennyiség Előkészítés
0.9 l 5 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
0.9 l 5 perc
Program idő/főzés
30 perc
Krémkása rizsből
Recept nyomtatása
Ha szereted a kását, de esetleg már ráuntál a zabból készült változatra, szeretettel ajánljuk figyelmedebe ezt a krémes, rizsből készült variációt.
Mennyiség Előkészítés
0.9 l 5 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
0.9 l 5 perc
Program idő/főzés
30 perc
Hozzávalók
Mennyiség: l
Elkészítés
  1. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. Ráillesztjük a gép fejét és először a Fruit Juice vagy Blend programot indítjuk el.
  3. A turmixolás után a Smooth/Cereal/Kása gombot nyomjuk meg.
  4. A kész kását át lehet szűrni, de nem feltétlenül szükséges. Ezt rögtön a program lejárta után végezzük el.
  5. A rizskása ekkor még viszonylag folyékony, de ahogy hűl, úgy sűrűsödik.
  6. Mivel ez egy natúr változat, ízlés szerint gazdagíthatjuk darabolt friss -és/vagy aszalt gyümölcsökkel, csoki darabkákkal, mézzel, fahéjjal, olajos magvakkal.