Kesu-rizs “joghurt” vegyes gyümölccsel
Recept nyomtatása
Finom, krémes joghurt, amit fekete ribizlivel gazdagítottunk. Bármilyen gyümölcs használható hozzá, az eredmény biztosan ízletes lesz.
Mennyiség Előkészítés
0,9 liter 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 12 óra
Mennyiség Előkészítés
0,9 liter 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 12 óra
Kesu-rizs “joghurt” vegyes gyümölccsel
Recept nyomtatása
Finom, krémes joghurt, amit fekete ribizlivel gazdagítottunk. Bármilyen gyümölcs használható hozzá, az eredmény biztosan ízletes lesz.
Mennyiség Előkészítés
0,9 liter 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 12 óra
Mennyiség Előkészítés
0,9 liter 10 perc
Program idő/főzés Pihentetés
30 perc 12 óra
Hozzávalók
“Joghurt” alap
Pohár desszert
Mennyiség: liter
Elkészítés
  1. A joghurt alapanyagait a baktérium kultúra kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. Program: “száraz mag”, “gabonatej”, “soymilk”.
  3. Az elkészült italt visszahűtjük 42 fokra. Hozzáadjuk az oltóanyagot, melyet kevés vízben jól elkeverünk és hozzáöntjük a „tejszínhez”. A Vegital fermentáló tartályába tesszük, kiválasztjuk a Joghurt készítő programot 12 órára állítjuk.
  4. A kész joghurtba turmixoljuk a gyümölcsöt és a juharszirupot. Granola ágyon tálaljuk, a tetejét megszórhatjuk granolával, friss gyümölccsel.
Megjegyzés

J. Szilvia receptje