Gránátalmás joghurthelyettesítő
Recept nyomtatása
Ízletes, krémesen lágy, sűrű állagú növényi “joghurt”
Mennyiség Előkészítés
1 liter 10 perc
Pihentetés
8 óra
Mennyiség Előkészítés
1 liter 10 perc
Pihentetés
8 óra
Gránátalmás joghurthelyettesítő
Recept nyomtatása
Ízletes, krémesen lágy, sűrű állagú növényi “joghurt”
Mennyiség Előkészítés
1 liter 10 perc
Pihentetés
8 óra
Mennyiség Előkészítés
1 liter 10 perc
Pihentetés
8 óra
Hozzávalók
Mennyiség: liter
Elkészítés
  1. A kókuszos aranylen italt leszűrjük, majd 42 fokra lehűtjük.
  2. Hozzáadjuk a mézet, a kollagént és botmixerrel jól összekeverjük,
  3. Belekeverjük a vízben feloldott oltóanyagot.
  4. A Vegital fermentáló tartályába öntjük,kiválasztjuk a joghurt programot.
  5. Ha elkészült, 1 evőkanál “joghurtot”,1 csapott teáskanál konjac lisztet, és 1 teáskanál Gál Glicint összekeverünk majd hozzáöntjük a többi “joghurthoz”.
  6. Csomómentesre keverjük és csatos üvegbe kanalazzuk. Hűtőben tároljuk fogyasztásig, a tárolás alatt tovább sűrűsödik.
Megjegyzés

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)