Cseresznyés “joghurt” kesudió alapból
Recept nyomtatása
Igazi nyári hangulatú “joghurt”, amit kesudió alapból savanyítottunk. A cseresznyét bármilyen idény gyümölccsel hellyettesíthetjük, így ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk a ízeket.
Mennyiség Előkészítés
0,5 liter 1 óra
Program idő/főzés
12 óra
Mennyiség Előkészítés
0,5 liter 1 óra
Program idő/főzés
12 óra
Cseresznyés “joghurt” kesudió alapból
Recept nyomtatása
Igazi nyári hangulatú “joghurt”, amit kesudió alapból savanyítottunk. A cseresznyét bármilyen idény gyümölccsel hellyettesíthetjük, így ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk a ízeket.
Mennyiség Előkészítés
0,5 liter 1 óra
Program idő/főzés
12 óra
Mennyiség Előkészítés
0,5 liter 1 óra
Program idő/főzés
12 óra
Hozzávalók
“Joghurt” alap hozzávalói:
Joghurt ízesítése:
Mennyiség: liter
Elkészítés
  1. Öntsd a kesudió alapot a fermentáló tartályába.
  2. Keverd el a baktérium kultúrát vízzel majd add hozzá az alaphoz.
  3. Indítsd el a joghurt programot a cooling funkcióval 12 órára állítva.
  4. Öntsd a cseresznyés “joghurt” hozzávalóit egy mixerbe és alaposan turmixold össze.