Pumpkin spice latte tejmentesen

Pumpkin spice latte tejmentesen

A tejmentes Pumpkin Spice Latte tökéletes alternatíva azok számára, akik elkerülik a tejtermékeket. Mandulatejjel készítve is megmarad az ital jellegzetes, fűszeres ízvilága, amelyet a fahéj, gyömbér, szerecsendió és szegfűszeg tesz teljessé. A mandulatej enyhe, diós aromája jól kiegészíti a fűszereket, és krémes textúrát biztosít, így egy kényeztető, mégis könnyed őszi italt kapunk.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1 liter

Alapanyagok

  • 500 ml mandula ital
  • 3 evőkanál sült sütőtök
  • 30 g eritrit / cukor
  • 1 mokkáskanál pumpkin spice fűszerkeverék (fahéj, gyömbér, szerecsendió, szegfűszeg)
  • 0,5 teáskanál vanília aroma
  • 2 dl kávé

Így készítsd!

  1. A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. Elindítjuk a Cream Soup programot.
  3. Amíg készül az alap, készítünk egy kávét és mandulatejet habosítunk.
  4. A pohárba először a sütőtökös alapot öntjük, majd erre a kávét és a tetejére adagoljuk a "tejhabot".

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek