Pekándió ital

Pekándió ital

A pekándió egy ízletes és rendkívül tápláló mag, az olajos magvak összes jótékony tulajdonságait egyesíti magában. Különleges tejhelyettesítőt készítettünk belőle.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 35 minutes
Összes idő 45 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 l

Alapanyagok

Így készítsd!

  1. Az összes hozzávalót Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  2. Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk", "five grain"
  3. A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  4. A dióital variációkból megmaradt szárazanyag kiválóan alkalmas sütemények készítésére, de akár sütemény töltelékként is funkcionálhatnak. Lehet belőlük muffin, tortalap, vagy kevert sütemény is.

Jegyzetek

S. Anita receptje

Te is szeretnél ilyen finom tejpótlót főzni? Kattints IDE!

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek