A pekándió egy ízletes és rendkívül tápláló mag, az olajos magvak összes jótékony tulajdonságait egyesíti magában. Különleges tejhelyettesítőt készítettünk belőle.
percElőkészítési idő 10 perc perc
percFőzési idő 35 perc perc
Összesen 45 perc perc
Mennyiség/űrtartalom: 1.8 l
Hozzávalók
- 72 g kókuszreszelék
- 100 g pekándió
- 0,5 mokkáskanál himalája só
- 3 evőkanál eritrit
- víz a maximum jelzésig
Így készítsd!
- Az összes hozzávalót Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
- Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk", "five grain"
- A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
- A dióital variációkból megmaradt szárazanyag kiválóan alkalmas sütemények készítésére, de akár sütemény töltelékként is funkcionálhatnak. Lehet belőlük muffin, tortalap, vagy kevert sütemény is.
További információk
S. Anita receptje
Te is szeretnél ilyen finom tejpótlót főzni? Kattints IDE!

