Medvehagyma krémleves
A medvehagyma krémleves különleges, friss, enyhén fokhagymás aromája egyedülálló élményt nyújt. Nemcsak ízletes, hanem egészséges is, hiszen a medvehagyma számos jótékony hatással rendelkezik, beleértve az immunrendszer erősítését és a vérnyomás szabályozását is. Egy ízletes, tápláló és különleges fogás, melyet érdemes kipróbálni azoknak, akik szeretik felfedezni az új ízeket és élvezni az étkezés minden pillanatát.
Elkészítési idő 20 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 50 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 l
Alapanyagok
- 100 g medvehagyma
- 300 g burgonya
- 250 g vöröshagyma
- 20 ml oliva olaj
- 10 g fokhagyma
- 10 g só
- 1,5 csipetnyi fehérbors
- 1 l zöldség alaplé
- 200 ml növényi "tejszín"
Tálaláshoz
- egy marék kruton
Így készítsd!
-
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
-
Először elindítjuka a Juice , majd a Smooth Soup programot.
-
Az elkészült levest melegen és hidegen is fogyaszthatjuk.