Kókuszos krémlikőr

Kókuszos krémlikőr

Ez a kókusz ízű krémlikőr egyedi ízélményt kínál, különösen egyszerű elkészíteni, ha az alapot Vegital növényi italkészítőben főzzük meg. Az italt a finom kókusz és krémes textúra teszi különlegessé. Kiváló desszertital, amelyet jéghidegen kínálva, vagy koktélok alapjaként is fogyaszthatunk. Tökéletes választás ünnepi alkalmakra vagy baráti összejövetelekre.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 35 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1 liter

Alapanyagok

  • 100 g kókuszreszelék
  • 40 g kesudió
  • 40 g kókuszzsír
  • 10 ml olaj
  • 30 g eritrit/kristálycukor
  • 1 csipetnyi
  • víz a maximum jelzésig
  • 100 ml vodka (utólag keverjük a kész alaphoz)

Így készítsd!

  1. A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük a vodka kivételével.
  2. Elindítjuk a Five grain programot.
  3. Ha lejárt a program, leszűrjük az italt.
  4. Visszaöntjük a növényi italkészítőbe, hozzá adjuk a vodkát és összeturmixoljuk a Juice funkcióval.
  5. Fogyasztásig tároljuk hűtőben.
  6. Szervírozás előtt alaposan rázzuk össze.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek