Kesudió ital

Kesudió ital

A kesudióból készült növényi tejpótló egy krémes állagú, laktózmentes alternatíva a hagyományos tej helyett. Gazdag E-vitaminban és magnéziumban. Enyhén édeskés, dióra emlékeztető ízvilága miatt népszerű a különféle kávék, turmixok és desszertek alapanyagaként is.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 25 minutes
Összes idő 30 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1 liter

Alapanyagok

  • 10 ml olaj
  • 50 g kesudió
  • 15 g rizs
  • 15 g eritrit / cukor
  • 1 csipetnyi
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!

  1. A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. Elindítjuk a Five Grain programot.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek