vöröshagyma

Sütőtökös rizottó

Recept nyomtatása Sütőtökös rizottó A Vegital Rainbow és Smile készülékeiben nem csak fantasztikus tejpótlók és levesek, hanem könnyű egytálételek is készíthetőek, például egy finom rizottó

Tovább olvasom »

Hokkaido tök krémleves

Recept nyomtatása Hokkaido tök krémleves A Hokkaidó tökből készült krémleves igazi őszi finomság, amelyet a gyömbér és a kurkuma különleges ízei tesznek még izgalmasabbá. A

Tovább olvasom »

Medvehagyma krémleves

Recept nyomtatása Medvehagyma krémleves A medvehagyma krémleves különleges, friss, enyhén fokhagymás aromája egyedülálló élményt nyújt. Nemcsak ízletes, hanem egészséges is, hiszen a medvehagyma számos jótékony

Tovább olvasom »

Spárgakrémleves

Recept nyomtatása Spárgakrémleves Ízletes és tápláló leves, amit a zsenge spárga tesz igazán különlegessé. Előkészítés 20 perc Program idő/főzés 30 perc Mennyiség l Hozzávalók 230

Tovább olvasom »

Hagymakrémleves

Recept nyomtatása Hagymakrémleves A hagymakrémleves ötvözi az édeskés hagyma gazdag ízvilágát és krémes textúráját. A hagyományos receptek és az egyedi ízvilág találkozik ebben az ételben,

Tovább olvasom »

Barnamártás

A klasszikus barnamártás napokig készül főként éttermi környezetben, ahol bőven van idő több napig érlelni az ízeket.
Egy gyors változatot készítettünk, ami kevésbé macerás, de aromája nagyon hasonlít az eredetihez. Sültek és grillezett zöldségek fenséges kiegészítője.

Tovább olvasom »

Céklakrémleves

Ha már unalmas a cékla savanyúságként, szeretettel ajánljuk ezt a testet-lelket melengető ízletes levest, ami nemcsak ízével, de páratlan színével is elvarázsolja fogyasztóit.

Tovább olvasom »

Spárgakrémleves

A spárga igen jótékony hatású zöldség. Tele van rostokkal, vitaminokkal és mivel kalória alig van benne, így fogyókúránál és méregtelenítésnél is felhasználható.
Most egy finom spárgakrémleves receptet mutatunk be, amit nagyon egyszerű megfőzni a Vegital növényi italkészítőben.

Tovább olvasom »

Tárkonyos zöldségleves

Kiadós, laktató, mennyei leves. A zöldségek összhangját egy csipetnyi tárkonnyal tettük még gazdagabb ízűvé. Előételként, de tartalmassága miatt még egytálételként is tökéletes.

Tovább olvasom »

Padlizsánkrém

Ezt a különleges krémet Piroska küldte nekünk.
A növényi táplálkozás egyik sarkalatos pontja, hogy mit tegyünk a kenyérre. Egy semmihez sem hasonlítható, harmonikus ízvilágú, tökéletes állagú, szépséges kenyérfeltét készült Smart Chef és Vegital fermentáló segítségével.

Tovább olvasom »

Tökfőzelék

Igen megosztó étel, pláne a gyerekek körében. Sokan felnőtt fejjel jövünk rá, hogy egy krémes, kapros tökfőzelék milyen finom tud lenni. Friss tökből elkészítve igazi nyári étel.
Kiegészíthető tükörtojással, fasírttal, vagy bármilyen feltéttel.

Tovább olvasom »

Tárkonyos csirkeraguleves

A levesek, – megfelelő alapanyagokból, átgondolt összetétellel elkészítve, – nagyon finom, tápláló ételek, amelyeknek külön előnye, hogy – az elfogyasztott mennyiségtől függően – a napi folyadék igényünk egy részét is fedezik.
Finom csirkeraguleves, amelyet darabos leves programmal főztünk, de természetesen krémlevesként is elkészíthető.

Tovább olvasom »

Sütőtök krémleves

Az őszi időszak egyik közkedvelt alapanyaga a sütőtök. Sokféleképpen lehet felhasználni, megsüthetjük önmagában, de készülhet belőle leves, ital vagy akár desszert is.
Ebben a receptben krémlevest készítettünk belőle.

Tovább olvasom »

Olasz paradicsomleves

Paradicsom, friss fűszerek, bazsalikom, rozmaring, oregánó. Ha valakit megkérdeznénk, mit készítene belőle, biztosan valamilyen olasz ételt említene. Mi egy ízletes, laktató paradicsomlevest főztünk.

Tovább olvasom »

Fokhagymás cukkini krémleves

Sokak kedvencét, a frissítő cukkini krémlevest megbolondítottuk egy kis fokhagymával. A cukkini egy páratlan hozzávaló, mert a belőle készült leves lehet hűsítő nyári, vagy átmelegítő téli, lehet akár előétel, vagy főfogás.

Tovább olvasom »

Narancsos almás chutney

Finom gyümölcsös mártás, vagy magyarul csatni. Isteni kiegészítője lehet egy ünnepi fogásnak.
Egyszerre édes, sós, savanyú, csípős, hihetetlenül harmonikusan, és isteni mindenféle sültekhez, főtt húsokhoz, vadakhoz, húsgombóchoz, sonkához, currys ételekhez kínáljuk. Ha az üveg tartalma egyszerre nem fogy el, a maradékot lezárt üvegben, felhasználásig a hűtőszekrényben tároljuk.

Tovább olvasom »

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső